Serveringstilbehør som fortjener en æresplass

Vi vil tørre å påstå at serveringstilbehøret er det som kompletterer og perfeksjonerer en servering. Det er ved disse detaljene og delene at måltidet heves, og gjesten sitter igjen med en unik opplevelse. 2080 har et stort utvalgt inn serveringstilbehør, og produktene våre er det siste, råeste på markedet.

Stort utvalg innen serveringstilbehør

2080.no tilbyr et bredt utvalg av serveringstilbehør, alt nøye utvalgt for at du skal kunne finne nøyaktig det

Serveringstilbehør

du ønsker deg til ditt sted. Her finner du emaljerte serveringsbrett, aluminiumsbrett, karafler, underleggspapir, emaljerte små kopper og krus i aliminium til frites og tilbehør og olje- og eddik-sett. Se deg rundt i vår nettbutikk og oppdater serveringstilbehøret til høstens nye meny.

Vi kan ikke unngå å nevne Falcon

Vi har tidligere skrevet om vår nye leverandør Falcon, som har et stort utvalg innen nettopp serveringstilbør deler. Fra 2080´s inspirasjonsreise til London i 2015, så vi den tydelige trenden av små tumblere til servere tilbehøret i, og brettene til å servere rettene på.

Bruksområdene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser. Produktene er laget ved å fusjonere porselen på tykkvegget stål, som gjør det slitesterkt, glatt, kjemisk motstandsdyktig og gir et resultat med langvarige, strålende farger. Ettersom produktene kan brukes i ovn, på gass og elektriske kokeplater, får en den rette rustikke looken ved å servere rett fra ovn til bord. Faktisk så er det slik at jo mer produktene er brukt, jo kulere blir de. Emaljerte produkter er solide saker, og kan vaskes i oppvaskmaskin,  og tåler varme opp til 270 ° C.

La oss nevne serveringstilbehør som de emaljerte krusene, som gir deg et trendy og annerledes alternativ. Bruk det gjerne til servering av pommes frites, saus, suppe, tilbehør og dipper. Server sammen med de kule brettene for å servere burger, kjøtt rett fra ServeringstilbehørJosper grillen, fish&chips, og det visuelle uttrykket går hånd i hånd med den rustikke matopplevelsen. Hva med å servere nydelig pai i paiformer, eller en rustikk salat rett på brettet? En kald dessert i tumbler krusene, eller iskald cocktail på is?

Serveringstilbehør i aluminium

Dette er også en trend som vi ser mer og mer, og som de fleste restauranter benytter seg av. Det røffe uttrykket aluminium serveringstilbehør delene gir setter standarden for et rustikt måltid, og kan kombineres med de fleste andre elementer. Trenger du en ny, røff måte å servere hamburgere eller annen type mat kan disse brettene være nettopp det du leter etter.

ServeringstilbehørServeringsbrettene er laget i kraftig aluminium slik at det holder seg stabilt i fasong både under håndtering av vask. Materialet gjør at det ved bruk vil få den røffe looken som skaper en tøff og litt anderledes ramme for servering av maten. Bruk den gjerne samme med et vokspapir for å ha maten direkte på. Brettene blir også matte ved vask i oppvaskmaskin, noe som bare er med på å heve det røffe uttrykket.

 
 
 

What I do is good, I wouldn´t let it out if I didn´t think it was

 
Noen inspirasjonsbilder der kunder har brukt vårt serveringstilbehør, og får den riktige, rustikke looken.
 

IMG_4056
IMG_7189
IMG_7191