Vi gjør noe helt nytt! 2080´s Concept Store er blitt en realitet!

2080.no har gått svanger med en hemmelighet…, vi etablerer CONCEPT STORE PÅ SKØYEN I OSLO, åpner 21. Juni kl. 14.00

… Og nå kan vi endelig fortelle det ut. Det har vært et kort og friskt svangerskap, fra ideén kom til, og til babyen vår nå er født. Og vi synes selvsagt at babyen er det vakreste vi har sett og kan ikke vente med å vise den frem. Helt objektiv sagt selvsagt, smiler Ole Henrik, mens han fortsetter alvorlig, – Men vi er vet at våre kunder vil bli overbegeistret. Babyen er vår nye CONCEPT STORE.

Ole-HenrikJeg prater med Ole Henrik Eftedal, gründer og eier i 2080.no, og det er ikke vanskelig å se at han har et brennende engasjement for deres nye CONCEPT STORE.
 

– Er det bare nok et kjedelig utsalgssted?
– Nei. Og med to streker under nei. For vi vet at våre kunder ikke er ute etter nok en utstilling som er en ørkesløs blanding av visper, øser, hvitt porselen, og ofte dårlige kopier.
 

– Så hva er Concept store?
– Vi i 2080.no har jo som kjent gått fra å være en leverandør av mest standard kjøkkenprodukter, til å bli en leverandør av kortreiste kvalitetsprodukter, og den markedsledende konseptutvikleren, som følger trender og utviklingen. Vi er fortsatt en totalleverandør av kjøkken og serveringsutstyr, men med kompetansen vi sitter på ved våre ansatte, i tillegg til de aller beste merkene og produsentene i verden, har vi nå tyngden til å kalle oss en konseptutvikler. Og vi trenger ikke være beskjedne på egne veier. Vi er gode på det vi gjør, det viser resultatene vi har oppnådd sammen med våre kunder.
Fra å være først ute, og ledende i bransjen vår med nettshop, gjør vi her noe helt nytt i tillegg. Vi har nå utviklet en arena, et sted hvor kundene kan komme og se det siste innen trender og produkter, se og ta på hvert eneste unike produkt, sette sammen produkter og konsepter, eller bare for å bli inspirert.

– Hvilke produkter vil dere vise frem i Concept Store?
Vi kommer til å vise frem våre kvalitetsprodusenter. Vi har med oss de mest anerkjente produsentene og merkevarene i verden, som Bauscher, Schönwald, Tafelstern, Spal, Serax, WMF, Craster, Lava, Falcon, Ottinetti for å nevne noen. Fellesnevneren er i hovedsak Europeisk kvalitet, vi tenker ikke containere med kopier og likt volum til alle. Vi vet at kundene våre er unike, da skal produktene de får av oss også være dette. Dette er viktig for oss, vi skal være den unike konseptleverandøren.
 

– Forklar kort hvem 2080.no er?
– Vi er en stab som er enormt dedikerte og interesserte i produkter og sammensetning av produkter, gjennom trender og hva som rører seg det ute.
Når vi nå har satset på en Concept Store, er det for å stadfeste og bygge videre vår posisjon som den som driver innovativt i bransjen vår. Vi er ikke, og vil ikke være lik alle andre.
 

Hvor blir Concept store, og hvordan er tilgjengeligheten?
Concept Store ligger sentralt og strategisk plassert på Skøyen/ Oslo, og vi vil ha ordinær åpningstid mandag til fredag 08.00-16.00, men med mulighet for å gjøre avtaler utenom dette. Vi vil kjøre workshops, inspirasjonsturer og lukkede avtaler når det passer kunden best. I tillegg vil det bli aktiviteter som Designers day, introduksjoner av nyheter, foredrag fra kjente mennesker innen bransjen og mye mer spennende! Vi ønsker alle våre kjære kunder, og nye kunder, hjertelig velkommen til vår Concept Store, Hoffsveien 13, 0212 Oslo.
 

Fakta:
2080.no – totalleverandør av kjøkken og serveringsutstyr til Horeca bransjen.
Konseptutvikler og leverandør av kortreist kvalitet.
Optimalt levert!
 

Aktuell med:
CONCEPT STORE – åpning onsdag 21. Juni 2017 kl. 14.00. Adressen er Hoffsveien 13.
Et samlingspunkt og arena for bransjen, med mulighet til å se og ta på alle våre merkevarer, kvalitetsprodukter og møte med en eller flere av oss til enhver tid. Strategisk plassert på Skøyen i Oslo med kort avstand til all offentlig kommunikasjon.