Bli med inn i Falcons råe, emaljerte verden!

Siden 1920-tallet har Falcon sine emaljerte produkter vært et ikon i det britiske hjem. Det ishvite uttrykket med en særegen blå rim er den mest gjenkjennelige  designklassikeren. Men så vel som tidløs eleganse, har Falcon sine emaljerte produkter varig styrke.


 
 

Bruksområder for Falcon serviset

Bruksområdene er vel egentlig uendelige. Det er kun fantasien som setter grenser. Produktene er laget ved å fusjonere porselen på tykkvegget stål, som gjør det slitesterkt, glatt, kjemisk motstandsdyktig og gir et resultat med langvarige, strålende farger. Ettersom produktene kan brukes i ovn, på gass og elektriske kokeplater, får en den rette rustikke looken ved å servere rett fra ovn til bord. Faktisk så er det slik at jo mer produktene er brukt, jo kulere blir de. Emaljerte produkter er solide saker, og kan vaskes i oppvaskmaskin,  og tåler varme opp til 270 ° C.

La oss ta de emaljerte krusene, som gir deg et trendy og annerledes alternativ. Bruk det gjerne til servering av pommes frites, tilbehør og dipper. Server sammen med de kule brettene for å servere burger, kjøtt rett fra Josper grillen, fish&chips, og det visuelle uttrykket går hånd i hånd med den rustikke matopplevelsen. Hva med å servere nydelig pai i paiformer, eller en rustikk salat rett på brettet? En kald dessert i tumbler krusene, eller iskald cocktail på is? Mulighetene er mange, og vi har valgt å vise bilder fra Falcons egen inspirerende blogg for å vise og inspirere til hva produktene kan brukes til.
 
 

Emaljerte produkter fra Falcon – alltid et godt valg
Emaljert er dermed et alternativ som både er økonomisk og helt i tiden, hvor vi sier som Falcon selv:

» If you drop it, it may chip, but it wont break. In our opinion that just adds to its character»

Falcon fornyer seg selv hele tiden, og skaper stadig nye sett og farger som gjør at du kan utvide bruksområdene for samlingen både i og utenfor kjøkkenet.

Nyt den følgende bildeserien fra Falcons råe verden innen emaljerte produkter, og ta gjerne kontakt med oss om dere har noen spørsmål rundt produktene.

 

falcon

falcon

falcon

falconbilde8

falcon

falcon

falcon

falcon

falcon3