Vi byr på en visuell rundtur hos Concept Store!

Vi mennesker er visuelle og jobber, opplever og avgjør med sansene våre.  Se produktene i sammenheng, kjenne på følesen av kvalitet og samtale, utfordre og diskutere med mennesker som kan faget sitt. Velkommen til Concept Store.

 

Så – vi gjentar oss selv, men vi vil gjerne dere skal forstå konseptet vårt helt ut. Hva er Concept Store? Concept Store er et sted hvor du som jobber i Horeca bransjen kan komme å se på, kjenne på og sette sammen produktene for å skape det uttrykket du ønsker på ditt sted. Vi har allerede hatt flere kunder innom i ellers rolige sommermåneder, og tilbakemeldingene har vært akkurat det vi har håpet på. Dette er noe som har vært savnet! Gode produktbilder på nett er kjempeviktig, og vil fortsatt være viktig for oss, men det å kunne gi kundene våre muligheten til å se og kjenne på produktene selv, det gjør oss godt. Vi er stolte av det vi kan vise frem fra våre kvalitetsleverandører.

Du treffer alltid en av våre medarbeidere på Concept Store om du skulle ønske å stikke innom. Ellers kan du avtale et møte med en av oss for å gå gjennom Concept Store sammen med deg, for å kaste ball med deg, og kunne fortelle deg om produktene og deres funksjon. Med vår brede erfaring innen bransjen, har vi muligheten til å rådgi deg i dine valg, for å komme frem til et resultat du kan være 100% fornøyd med. Vi kan økonomi i bransjen, og vet at produktene må kunne brukes på flere bruksområder. Vi kjenner til lagring – og oppbevaring logistikkens utfordringer, og den praktiske biten på et lite kjøkken. Vi kjenner til at buffeten skal være enkel å etterfylle, og kunne se delikat og tiltalende ut selv godt ut i frokosten.

Vi ser frem til å møte deg for å vise deg Concept Store, og til å samtale med deg om ditt sted.

Videre lar vi noen bilder fra Concept Store tale for seg selv.

 

IMG_0952  IMG_0959 IMG_0910 IMG_0921 IMG_0927 IMG_0934 IMG_0938 IMG_0939 IMG_0944 IMG_0945 IMG_0949 IMG_0953 IMG_0913 IMG_0924 IMG_0955