Måltid med andakt på Bedehuset

Vinmenyen blir sendt rundt på bordet og utvalget er rikelig. Vin på Bedehuset? Har noen gått bort fra konservative prinsipper? Nei, vi snakker om Bedehuset – en fantastisk restaurant i Larvik. Restauranten er lokalisert i historiske Larvik bedehus og ligger i et nydelig område med Herregården og fjorden som nærmeste nabo.  En kan bli religiøs av […]

Les mer

Glass under lupen

Vi bruker glass hver dag, ser de i hver restaurant og vi elsker de. Glass i alle høyder, former og fasonger. Et glass for hver vinsort, for øl, glass for akevitten og cocktailen. Glassets form kan være den siste avgjørende distansen på hvordan vinen oppleves, og ølglass til en bestemt type øl skal heller ikke være tilfeldig.

Les mer

Get lucky – Eat chicken. Hos Lucky Bird

Akerselva har uvanlig høy vannføring etter to regnfylte uker, men denne mandagen slippes solen sakte inn i Vulkan området, det tidligere industriområdet på vestsiden av Akerselva ved Nedre Foss. Uteserveringen til Lucky Bird begynner å fylles med sol, og høsten viser seg fra sin mest barmhjertige side denne septemberdagen.

Les mer